• Menu
  • Menu

Aflevering 7: Kirchberg

In alweer de 7de aflevering van Ski & More laten Sander en Annika je nog een aantal mooie plekken zien die niet meer in de afgelopen afleveringen paste. In Saalbach Hinterglemm Fieberbrunn hebben jullie al gezien dat Sander off-piste ging skiën. Maar op deze plek kan je meerdere rondjes maken. Je hebt de Saalbach ronde, Loegang ronde, Tirol ronde, Hinterglemm ronde en The Challenge.

In Saalbach Hinterglemm Fieberbrunn hebben jullie al gezien dat Sander off-piste ging skiën. Maar op deze plek kan je meerdere pistes af. Zo ook The Challenge. The challenge is de ronde waarbij je elk skigebied langs komt. Deze is maar liefs 65 k lang. Hiervoor heb je wel wat meer ski ervaring en conditie voor nodig. Het is de langste skitocht van Europa.

Annika neemt jullie nog een keer mee naar kaprun. Als je na het skiën nog zin heb in een rondje fun dan is dit zeker een aanrader! Na een rondje fun moet er natuurlijk ook wat gegeten worden. Annika gaat samen met Sander eten bij Glennie’s.

Sander gaat ook nog even langs de “Ski Hut” Seppi’s in gerlos. En in westendorf neemt hij een kijkje bij de sneeuw machines.