• Menu
  • Menu

DAKA Challenges

Waar ga jij voor?

Ook dit jaar kun je genieten van uitdagende DAKA Challenges tussen Peer Aldenkamp & Thomas Hemelaar waarbij ze allerlei ski’s & snowboards testen op grip, stabiliteit, draaivermogen en drijfvermogen.

Daarbij zijn er verschillende challenges zoals de ski en snowboard reuzeslalom, kelnerrace, een lange bocht skiën, korte versus lange bochten, offpiste en gesneden versus slippende bochten.

Bekijk de complete DAKA challenges > www.daka.nl/ski-more

Peer Aldenkamp is freerider en sinds vorig jaar werkzaam bij Double Dutch. Peer heeft vorig jaar met een paar punten verschil gewonnen van Thomas.

Peer gaat bij voorkeur voor resultaat dan voor techniek.

Thomas Hemelaar is coach van G-Force Jeugd wedstrijdskiërs en van het belofteteam Parateam Nederland. Sinds vorig jaar is hij net als Peer werkzaam bij Double Dutch.

Thomas gaat voor goed technisch skiën én hard gaan.

Wil

Battle #1

In de eerste battle zien we Thomas en Peer ski’s testen op stabiliteit. Dit doen ze door op allerlei ski’s zo snel mogelijk een ruime reuzenslalom parcours af te leggen.

Battle #2

In de tweede battle gaan Thomas en Peer het draaicomfort van verschillende ski’s testen in een leuke kelderrace waarbij ze een hindernis parcours moeten afleggen met een dienblad met bekertjes water.

Battle #3

In de derde battle gaan Thomas & Peer ski’s testen door een lange bocht te skiën zodat ze kunnen ervaren hoe de ski’s zich gedragen in slippende en gesneden bochten.