• Menu
  • Menu

Partners

Het tv-programma Ski & More kan niet gemaakt worden zonder de ondersteuning van onze partners, waar wij ontzettend dankbaar voor zijn. Welke partners ervoor zorgen dat jullie naar leuke wintersport tv mogen kijken? Je ziet het hieronder.

ROMEX INVESTMENTS

Romex Investments is dé projectontwikkelaar van luxe, comfortabele en moderne residenties in de bekende Alpenlanden als Frankrijk en Oostenrijk. Romex ontwikkelt, verkoopt en verhuurt luxe vakantiewoningen in bekende, hooggelegen en sneeuwzekere wintersportplaatsen, zoals Tirol en Portes du Soleil. Meer informatie lees je hier!


Car-Bags.com

Car-Bags.com reistassensets zijn de oplossing, want ze zijn precies op maat gemaakt voor de kofferruimte van jouw auto.


CHALET.NL

Bij wintersportspecialist Chalet.nl kun je terecht voor een wintersportvakantie in de Alpen voor 2 tot 50 personen.


DAKA

In 1965 in Rotterdam aan de Bergweg opende DAKA zijn 1e sportwinkel. Meer dan 50 jaar later is DAKA uitgegroeid tot een omnichannel sportketen met 15 winkels in Nederland en DAKA.nl.


Citroën

Het automerk Citroën heeft verschillende type auto’s die uitermate geschikt zijn voor winterse omstandigheden. Citroën is dé autopartner van het programma


M Line

M line is trotste partner van het tv-programma RTL Ski & More. En dat is niet voor niets, want slaap is een belangrijk onderdeel van de wintersport. Goed slapen is essentieel om fit op de piste te staan en om optimaal te kunnen presteren en genieten.


Nikon

Wil je foto’s maken tijdens je wintersport? Nikon is onder andere gespecialiseerd in het ontwikkelen van cameramaterialen.


Tieleman Keukens

Keuken kopen? Het familiebedrijf Tieleman Keukens verkoopt de mooiste keukens met de beste service.


Skiinformatie.nl

Mediapartner van Ski en More, elke dag het laatste wintersportnieuws, live-updates vanuit de sneeuw, videoproducties op maat, een eigen magazine en nog veel meer.