• Menu
  • Menu

Herken je dit? Op vakantie met het hele gezin. Op het laatste nippertje pak je je spullen. Maar hoe krijg je die stapel tassen en koffers in de auto? Inladen, uitladen, opnieuw proberen en… weer opnieuw. Net zolang tot alles eindelijk past. En je wilde nog wel op tijd vertrekken! Car-Bags.com reistassensets zijn de oplossing, want ze zijn precies op maat gemaakt voor de kofferruimte van jouw auto. Ook kun je losse tegenwoordig losse tassen kopen.

Handig en snel inpakken

Car-Bags.com maakt een einde aan het passen en meten. Elke reistassenset is precies op maat gemaakt voor elk specifiek autotype. Je pakt zorgeloos je spullen in, want je weet: als het in de Car-Bags.com reistassen past, dan past het precies in jouw kofferbak.

Veilig op reis

Met een Car-Bags.com reistassenset benut je de kofferruimte optimaal en zul je minder losse bagage in het passagierscompartiment van de auto hoeven te plaatsen. Een Car-Bags.com autotassenset past precies onder het rolscherm of de hoedenplank. Je houdt dus vrij zicht door de binnenspiegel en gaat dus ook veiliger op reis dankzij Car-Bags.com

Compact op te bergen

Car-Bags.com reistassensets zijn volledig opvouwbaar – in tegenstelling tot harde koffers – en daardoor erg gemakkelijk compact op te bergen. Handig als je op je vakantiebestemming arriveert, maar ook om thuis op te bergen.

Topkwaliteit met 3 jaar garantie

Car-Bags.com staat voor kwaliteit. Aan vele details is te zien dat er veel tijd is gestoken in het maken van een mooi en duurzaam product. Maar daarnaast bieden ze ook een geweldige service en geeft Car-Bags.com jou de zekerheid van 3 jaar garantie.

‘De levering was exact zoals afgesproken. De set past precies in de auto. Bovendien is deze van zeer goede kwaliteit. Aanbevolen.’

Henk van Bunschoten

Stel zelf je ideale Car-Bags reistassenset samen

Wil je geen complete Car-Bags reistassenset? Of is er geen complete set voor jouw automodel beschikbaar? Dan kun je zelf jouw ideale set samenstellen met behulp van de losse tassen die Car-Bags aanbiedt. Deze universele trolleytassen en reistassen worden niet voor een specifiek automodel gemaakt, daarom hebben ze bruikbare, gemiddelde afmetingen. De maten worden bij elke losse tas vermeld. Ook interessant: de speciale tassen van Car-Bags, zoals bijvoorbeeld de reservewieltas.

Car-Bags.com™ dakboxtassen

Naast de kofferbak-sets levert Car-Bags ook speciale tassen voor je dakbox. Hiermee kun je de beschikbare ruimte in jouw dakkoffer of skibox optimaal benutten tijdens zomer- of skivakanties. Een Car-Bags dakbox tassenset bestaat uit 1 zogenaamde neustas en 3 standaard tassen. Deze tassen zijn ook los verkrijgbaar.

Adres:Van Hilststraat 4, 5145 RL WAALWIJK 
Telefoon+31 (0)416 660 715
E-mailinfo@car-bags.com
Websitehttps://www.car-bags.com 
Facebookhttps://www.facebook.com/Car.Bags/