• Menu
  • Menu

Met de luxe Car-Bags.com reistassen sets wordt inpakken een feestje! Ze worden namelijk precies op maat gemaakt voor de kofferruimte van uw auto.

Handig en snel inpakken

Omdat elke reistassenset precies op maat is gemaakt voor elk specifiek autotype maakt Car-Bags.com een einde aan eindeloos passen en meten.. u pakt altijd zorgeloos de spullen in, want: als het in de Car-Bags.com reistassen past, dan past het ook in uw kofferbak!

Veilig op reis

Met een Car-Bags.com reistassenset benut je de kofferruimte zo optimaal mogelijk. Daardoor hoeft u minder of geen losse bagage in het passagierscompartiment van de auto te plaatsen. Een Car-Bags.com autotassenset houdt ook rekening met het rolscherm of met de hoedenplank waardoor U vrij zicht hebt op de binnenspiegel. Dankzij de mooie stijlvolle Car-Bags reistassenset gaat u dus niet alleen comfortabeler maar ook veel veiliger op reis.

Compact op te bergen

Car-Bags.com reistassensets zijn volledig opvouwbaar – in tegenstelling tot harde koffers – en daardoor erg gemakkelijk compact op te bergen. En dat is super handig voor als u op uw vakantiebestemming arriveert, maar ook om thuis op te bergen.

Topkwaliteit met 3 jaar garantie

Car-Bags.com staat voor kwaliteit & luxe. Aan vele details is te zien dat er veel tijd is gestoken in het maken van een mooi en duurzaam product. Maar daarnaast bieden we ook een geweldige service en geeft Car-Bags.com u de zekerheid van 3 jaar garantie.

‘De levering was exact zoals afgesproken. De set past precies in de auto. Bovendien is deze van zeer goede kwaliteit. Aanbevolen.’

Henk van Bunschoten

Stel zelf je ideale Car-Bags reistassenset samen

Wilt u geen complete Car-Bags reistassenset? Of is er geen complete set voor uw automodel beschikbaar? Dan kunt u ook zelf uw ideale set samenstellen met behulp van de losse tassen die Car-Bags aanbiedt. Deze universele trolleytassen en reistassen, die niet voor een specifiek automodel worden gemaakt, hebben bruikbare, gemiddelde afmetingen. De maten worden bij elke losse tas vermeld. Ook zijn er hele speciale tassen van Car-Bags voor ruimtes die anders niet benut kunnen worden, zoals bijvoorbeeld de reservewielruimte-tas.

Car-Bags.com™ dakboxtassen

Naast de kofferbak-sets levert Car-Bags sinds kort ook speciale tassen voor uw dakbox. Hiermee kunt u de beschikbare ruimte in uw dakkoffer of skibox optimaal benutten tijdens uw zomer- of skivakantie. Een Car-Bags dakbox tassenset bestaat uit 1 zogenaamde neustas en 3 standaard tassen. Deze tassen zijn ook los verkrijgbaar.

Check out de website www.car-bags.com voor alle mogelijkheden of neem vrijblijvend contact met ons op via info@car-bags.com of via +31 (0)416 660 715.

Wij wensen u een stijlvolle & comfortabele vakantie

Adres:Van Hilststraat 4, 5145 RL WAALWIJK 
Telefoon+31 (0)416 660 715
E-mailinfo@car-bags.com
Websitehttps://www.car-bags.com 
Facebookhttps://www.facebook.com/Car.Bags/