• Menu
  • Menu

Presentatoren Annika en Sander doorkruisen de Oostenrijkse Alpen in een stoere Citroën C5 Aircross SUV met veel handige tools & gadgets voor een comfortabele wintersportreis.

In iedere aflevering van Ski & More laten Sander Janson & Annika Pietersma onderweg zien welke speciale features deze CITROËN C5 Aircross allemaal heeft om uw wintersport reis zo relaxt & aangenaam mogelijk te maken.

CITROËN C5 AIRCROSS SUV: DE UITERST COMFORTABELE SUV MET EEN UNIEK KARAKTER

Met de Citroën C5 Aircross SUV is de rit naar je wintersportbestemming zo comfortabel, dat de reis een aangenaam onderdeel wordt van je vakantie. Deze nieuwe SUV van Citroën is dankzij het Citroën Advanced Comfort®-programma de meest comfortabele SUV van zijn segment waaronder twee unieke innovaties van Citroën: vering met Progressive Hydraulic Cushions® en Advanced Comfort Seats. Het veersysteem van Nieuwe Citroën C5 Aircross SUV is uniek in de autowereld en biedt een optimaal rijcomfort. Zowel kleine als grotere oneffenheden in het wegdek worden moeiteloos gladgestreken, zonder het dynamisch rijkarakter van de auto te verliezen. De royale en zichtbaar comfortabele stoelen staan garant voor een ongeëvenaard zitcomfort en ondersteunen het lichaam extra waar het nodig is. Alles perfect afgestemd op lange ritten.

CITROËN C5 AIRCROSS SUV

CITROËN C5 AIRCROSS SUV: DE MEEST FLEXIBELE SUV MET DE MEEST BAGAGERUIMTE IN ZIJN KLASSE

Op wintersport gaan met je eigen ski uitrusting kan een uitdaging betekenen wanneer de laadruimte in de auto niet toereikend is voor alle bagage. Dat geldt niet voor de Citroën C5 Aircross SUV. De drie verschuifbare en wegklapbare individuele achterstoelen met verstelbare rugleuning maken van C5 Aircross de meest flexibele en ruimste SUV van zijn segment. De bagageruimte zet met een inhoud van 580 tot 720 liter nieuwe maatstaven in het segment.

CITROËN C5 AIRCROSS SUV: MET 20 RIJHULP TECHNOLOGIEËN EN CONNECTIVITEITSSYSTEMEN VEILIG ONDERWEG

De rit naar je wintersport vakantie is al gauw (ruim) 1000 kilometer. Deze afstand wil je veilig afleggen, zodat daarna de vakantie kan beginnen. Citroën C5 Aircross SUV biedt een scala van hoogwaardige technologieën, met 20 rijhulp- en 6 connectiviteitssystemen, die ongeacht de omstandigheden het rijden veiliger, comfortabeler en gemakkelijker maken. Zoals de highway driver assist, die automatisch de snelheid van de auto, de koers en de positie op de rijstrook regelt. Het systeem is gekoppeld aan de adaptieve cruise control met Stop & Go-functie die, als een voorligger stopt en weer wegrijdt, de auto tot stilstand kan brengen en weer verder kan laten rijden.

Advertisement

★★★★★ – P. E. – 23/08/2019

“De auto rijdt fantastisch. Vering en stoelen subliem.”

CITROËN C5 AIRCROSS SUV: ADVISOR

Advertisement

AdresLemelerbergweg 12
1101AJ Amsterdam
Telefoon+31 (0)800 2487 636
E-mail
Websitehttps://www.citroen.nl
Facebookhttps://www.facebook.com/CitroenNL/