• Menu
  • Menu

DAKA Sport & Lifestyle

Met 16 filialen, verspreid over heel Nederland én een online webshop heeft DAKA het meest omvattende en beste aanbod van sport- en lifestyle artikelen. Ben jij een wintersportliefhebber? De ski- & snowboardafdeling van DAKA Sport is de grootste van Nederland.

Bij Daka vind je allerlei services om jou nog meer te plezier te laten beleven tijdens het sporten. Ga jij voor hardlopen? Vind de beste schoenfit met de DAKA Feet ID. Ga je op wintersport en wil je veilig de piste af? Laat je adviseren over de ideale wintersportschoen met de 3D Voetscan of laat jouw uitrusting onderhouden met de professionele wax- en slijpservice.

De DAKA sportspecialisten staan altijd voor jou klaar. Ga je voor het verbeteren van jouw techniek of voor het versterken van je team? Voor de lol of juist voor de absolute top? Bij ons zit je altijd goed. Ze gaan altijd voor een passend en persoonlijk advies op maat. 

Ons motto is ‘waar ga jij voor?’ Op basis van jouw wensen stellen onze experts graag een compleet plan op maat voor je samen..

https://waargajijvoor.daka.nl/

daka.nl/filialen

SKI & MORE

In Ski & More zet DAKA in iedere aflevering kwalitatief hoogwaardige wintersportoutfits, ski’s, snowboards, helmen, goggles & accessoires in de spotlight. Informatie over de kwaliteit, specificaties & speciale features van alle kleding, ski’s, snowboards, helmen, goggles en underwear die je voorbij ziet komen in Ski & More, kun je hier terugvinden.

Ben jij ook fan van de Daka Challenges, bekijk ze helemaal

Bij DAKA werken mensen die zelf fanatiek sporten. Ga je voor een board, of toch voor de latten? Op onze wintersportafdeling beschikken wij over een speciaal bootfitting centrum.

DAKA is de trotse eigenaar van de 3D-Voetscan, waarmee de perfecte ski- of snowboardschoen aangemeten wordt. Ook kun je bij DAKA terecht voor een professionele wax- en slijpservice. Wij gaan voor de ultieme wintersportbeleving!

WINTERSPORT SEIZOEN 2021 – 2022

Het wintersportseizoen staat voor de deur en met de wintersport liveblog van DAKA blijf jij op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Naar de wintersport liveblog.

DAKA Events

Een fijne uitrusting draagt bij aan de ultieme wintersportbeleving. Toch kan het uitzoeken van een nieuw paar ski’s of een snowboard soms best een zoektocht zijn. Zou je de materialen het liefst op locatie willen testen, voordat je een beslissing maakt? Met de DAKA Ski Test kan dat!

DAKA SKI TEST ON TOUR

Tijdens het wintersportseizoen vind je de Ski Test op verschillende locaties in de sneeuw, van Obergurgl tot Kitzbühel en Val Thorens. Ga je voor lange bochten, of kies je voor een slalomski? Je ontdekt geheel vrijblijvend welk materiaal het beste bij jou past. Bovendien krijg je op locatie de beste tips en aanbevelingen. Kan het nog beter? In samenwerking met Dutchweek kun je ons op verschillende locaties in de sneeuw vinden.

DAKA x DUTCHWEEK

Sneeuw, pistes, rodelen, slalom wedstrijdjes, lekker eten en drinken én mooie feestlocaties. Dutchweek is voor iedereen! Uiteraard blijven de bekende Dutchweek-ingrediënten hetzelfde: van sportieve activiteiten tot te gekke feesten.

EVENTS KALENDER WINTER 2022

Kijk voor een actueel overzicht op www.daka.nl/events

DUTCHWEEK ZELL AM SEE-KAPRUN

15 T/M 22 JANUARI 2022

Ga jij voor metershoge sneeuw, of voor gezellige feesten en activiteiten? Tijdens de Dutchweek Zell am See-Kaprun kun je rekenen op één groot feest in twee dorpen tegelijk. Gezellige après ski en fantastische pistes gegarandeerd.

DUTCHWEEK SAALBACH KICK-OFF

22 T/M 29 JANUARI 2022

Alles voor een geslaagde wintersport vind je tijdens de Dutchweek Saalbach. Als fanatieke wintersporter kun jij met 408 pistekilometers je geluk niet op. Eindeloze routemogelijkheden, indrukwekkende decors en eindeloos entertainment. Ga ervoor!

DUTCHWEEK VAL THORENS

30 APRIL T/M 6 MEI 2022

Klaar om het winterseizoen knallend af te sluiten? Dan is de Dutchweek in Val Thorens, één van de bekendste events voor wintersportend Nederland, iets voor jou. Een week lang genieten van de Franse Alpen en het enorme skigebied van Val Thorens. Naast al het plezier buiten het skiën is er natuurlijk ook meer dan genoeg tijd om bij ons onbeperkt ski’s van geweldige kwaliteit te testen.

Je vind alle informatie over de DAKA testreizen op www.daka.nl/events of via https://dutchweek.nl/

Zien wij jou daar?

Meer over evenementen, data en locaties vind je hier.

Websitehttps://www.daka.nl
Adres Hoofdkantoor:Abraham van Stolkweg 64
Telefoon:+31 (0)10 – 4150644
Website:https://www.daka.nl
Facebook:https://facebook.com/dakasport
Instagram:https://instagram.com/dakasport