• Menu
  • Menu

In 1965 in Rotterdam aan de Bergweg opende DAKA zijn 1e sportwinkel. Meer dan 50 jaar later is DAKA uitgegroeid tot een omnichannel sportketen met 15 winkels in Nederland.

De meest recente aanwinsten binnen de DAKA keten zijn: DAKA Leidschendam, in het prestigieuze The Mall of the Netherlands, en de deze zomer geopende vestiging, The Wall, DAKA Utrecht met 3000m2 Sport & lilfestyle. Of je nu gaat voor voetbal, running, hockey, tennis, fitness, wintersport, of die coole sporty look, bij DAKA slaag je!

Bij DAKA werken mensen die zelf fanatiek sporten en je dus altijd van persoonlijk advies kunnen dienen. Ga je voor een board of toch de latten? Op onze Wintersport Departments beschikken wij over een speciaal bootfitting centrum. We scannen je voet en middels de innovatieve Vacuum Fit methode komen we tot de ideale skischoen voor jou. Ook stellen wij je ski’s en snowboard persoonlijk voor je af. En bij de slijp- en waxservice adviseren we je het juiste onderhoudspakket, zodat je je materiaal optimaal geprepareerd meeneemt.

8 DAKA filialen hebben naast wintersport kleding ook een groot assortiment aan ski’s en snowboards. Onze 8 DAKA wintersportlocaties bevinden zich in de volgende steden: Alkmaar, Amersfoort, Apeldoorn, Groningen, Harderwijk, Rotterdam Noord, Utrecht en Zwolle.

DAKA Event Trailer

De DAKA mobile store is het gehele jaar on tour bij sportverenigingen, events en winkelcentra. tijdens het wintersportseizoen zijn wij met de DAKA Ski test regelmatig te vinden in de sneeuw. Zo zijn wij komend seizoen o.a. in Oostenrijk en Frankrijk.  

Blog DAKA

Aflevering 1

In aflevering 1 verblijven Annika en Jorn in het skigebied Kaprun Zell-am-See. Er wordt geskied van ‘’the Black Mamba’’, één van de steilste pistes van heel Oostenrijk en verkennen ze de gletsjer van Kaprun. Annika pakt voor de verandering haar snowboard en krijgt een slalom training. Samen bezichtigen zij het gebied ook vanuit de lucht, Annika en Jorn krijgen namelijk een helikopter vlucht!

Bij de DAKA trailer informeert Annika hoe zij zich het beste kan beschermen voor haar eerste slalom les. De helmen van Smith zijn hierbij een absolute must! Daarbij is de back protector van Dainese ook geen slecht idee, een ongeluk zit namelijk in een klein hoekje op de piste!    

In de skilift bereiden Jorn en Danny Froger zich mentaal voor de gletsjer en the Black Mamba. Jorn gaat dit avontuur aan op een paar ski’s, terwijl Danny zijn skills laat zien op een snowboard. 

Tot slot gaat Annika in de DAKA winkel op zoek naar de ultieme skischoen. Door middel van het Fisher Bootfitting systeem vertrekt Annika naar Oostenrijk met de perfect passende schoen. 

Aflevering 2

Ook aflevering 2 staat in het teken van het skigebied Zell Am See – Kaprun. Jorn gaat paragliden en quad rijden met niemand minder dan Danny Froger. Annika krijgt haar eerste yogales in de sneeuw en het presentatie duo gaat samen nacht skiën in Zell Am See.

In de DAKA winkel gaat Jorn op zoek naar een paar flitsende outfits bij DAKA in de winkel. De fel gekleurde items van Superdry springen gelijk in het oog en worden meegenomen naar Oostenrijk. Onze presentatoren zijn helemaal klaar voor aflevering 2!

Websitehttps://www.daka.nl