• Menu
  • Menu

Sleep well. Move better.

M line is trotste partner van het tv-programma RTL Ski & More. En dat is niet voor niets, want slaap is een belangrijk onderdeel van de wintersport. Goed slapen is essentieel om fit op de piste te staan en om optimaal te kunnen presteren en genieten. Want in de nacht herstelt je lichaam het best van alle inspanningen die je overdag hebt geleverd. Slapen op M line staat namelijk garant voor een uitstekende ondersteuning, voortreffelijke drukverdeling en optimale ventilatie. 

Het is niet voor niets dat M line Official Sleep Supplier is van verschillende Nederlandse sportploegen. Het team van de Olympische Spelen, de KNVB en de schaats- en wielerploegen van Jumbo-Visma, ze gaan nooit ergens naartoe zonder hun eigen M line matras. Topsport is keihard trainen, letten op je voeding en vooral goed slapen. Dat sporters op weg naar topprestaties waarde hechten aan een goed matras, is dan ook niet gek. Van Epke Zonderland en Kjeld Nuis tot Shanice van de Sanden, ze slapen allemaal op M line.   

Ook net als een topsporter op M line slapen? Kijk op www.mline.nl/matrassenwijzer/ om te kijken welk matras het beste bij jou past!