• Menu
  • Menu

Nikon is één van de bekendste en meest toonaangevende professionele cameramerken wereldwijd. Met de camera’s en objectieven van Nikon leg al je herinneringen haarscherp vast, of het nu gaat om een verjaardag, sportwedstrijd, diploma-uitreiking, of een avontuurlijke wintersportvakantie.

Show the world what you’re made of.

Met de robuuste COOLPIX W300 maak je deel uit van de actie. De W300 is een robuuste compactcamera die je overal mee naartoe kunt nemen, mee de bossen in, tijdens het snorkelen of duiken, in het zwembad, op het strand en zelfs mee de kou in op wintersport. De COOLPIX W300 is waterdicht tot 30 meter, schokbestendig, vorstbestendig, en stofdicht, waardoor je zelfs onder de meest extreme omstandigheden alles haarscherp kunt vastleggen. Dankzij de ingebouwde GPS en hoogtemeter, kun je gemakkelijk bijhouden en laten zien waar je allemaal bent geweest. Dit maakt het de ideale reisgenoot.

Filmen doet je in 4K/UHD, waardoor je de wereld om je heen in veel rijkere details kunt opnemen en laten zien. Neem de W300 mee tijdens het duiken, mountainbiken, of tijdens het skiën en leg vast hoe je de wereld door jouw ogen ziet. Niets is te gek.

De W300 beschikt daarnaast over SnapBridge en Bluetooth®, waardoor je altijd verbonden bent met je smartphone of tablet en je de beelden die je hebt geschoten eenvoudig en snel kunt delen met je vrienden en familie.

Beste uit de test

In september 2019 is de COOLPIX W300 door de Consumentenbond beoordeeld als beste onderwatercamera. De Consumentenbond beschrijft de W300 als zeer goede outdoorcamera met leuke extra’s waar ze lovend over zijn, waaronder de videolamp, dieptemeter, elektronisch kompas en barometer. Daarnaast prijzen ze de robuustheid van de camera, wat maakt dat hij perfect te gebruiken is onder extreme omstandigheden, zoals tijdens outdoor activiteiten of op wintersport. 

De wereld wacht. Ga snel op pad.