• Menu
  • Menu

Romex Investments, dé projectontwikkelaar van luxe, comfortabele en moderne residenties in de bekende Alpenlanden als Frankrijk en Oostenrijk is al jaren één van de vaste partners van het tv-programma RTL Ski & More.

Romex ontwikkelt, verkoopt en verhuurt luxe vakantiewoningen in bekende, hooggelegen en sneeuwzekere wintersportplaatsen, zoals Tirol en Portes du Soleil. De projecten van Romex zijn voorzien van een professioneel verhuurconcept met alle bijbehorende faciliteiten, zodat niet alleen de huurder, maar ook de eigenaar zelf onbezorgd kan genieten van zijn investering. Tenslotte moet een investering in recreatief vastgoed niet alleen een goede belegging, maar ook een leuke belegging zijn!

Voor alle informatie over ontwikkeling & verkoop van Romex Luxe Vakantiewoningen check out: https://www.romex-investments.nl

Voor alle informatie over de prijzen/beschikbaarheid t.a.v. verhuur van de luxe Romex Residenties check out: https://www.romex-restate.nl

Accommodaties Romex

Al jarenlang is Romex aanwezig op de buitenlandse markt. Door de jaren heen heeft het bedrijf prachtige accommodaties gerealiseerd in verschillende skigebieden/bergregio’s. Wil je meer weten over de koop, huur of investeringsmogelijkheden? Bekijk nu waar de komende projecten gepland staan of bekijk of er nog beschikbaarheid is in de reeds bestaande accommodaties.

Residenz Illyrica Tirol in Westendorf is een luxueus appartementen-hotel en bestaat uit circa 40 appartementen. Deze woningen variëren van studio appartementen van ca. 30 m2 tot aan penthouses van ca.180 m2. Het appartementen-hotel kenmerkt zich door een traditionele Oostenrijkse uitstraling van buiten, met natuurlijke materialen en veel gebruik van oud hout.

Het appartementen-hotel is voorzien van een luxe wellness met jacuzzi, sauna’s en douches etc. naat de receptie bevindt zich een trendy bar met lounge en het Glennie’s restaurant. Ook is er separaat een wasruimte en een verwarmd skidepot. In de pondergrondse parkeergarage zullen er voldoende parkeerplaatsen zijn voor idereen die verblijft in Residenz Illyrica Tirol.“Ik heb een onvergetelijke vakantie gehad in de Gerlos Alpine Estate. Een echte aanrader”

Frederik de Lange

GLENNIE’S restaurant

Romex heeft haar eerste GLENNIE’S restaurant geopend in het appartementencomplex Kristall Plaza in Niederau. Hier kunt u heerlijk lunchen of dineren. Bij GLENNIE’S worden Hollandse gerechten afgewisseld met specialiteiten uit Oostenrijk en Italië.

GLENNIE’S dankt zijn naam aan de zoon van Paul de Römph, de eigenaar van Romex. Zijn zoon, Glenn, is in 1994 geboren en heeft Down-syndroom. Lichamelijk is Glenn in orde en vooral op sociaal gebied heeft hij zich goed ontwikkeld. De laatste tientallen jaren wordt Down-syndroom veel meer geaccepteerd en er ontstaan meer mogelijkheden in de maatschappij. De ouders van Glenn hebben besloten om iets voor hem te creëren, waarin hij goed tot zijn recht kan komen. Dit groeide uit tot de restaurantketen GLENNIE’S. In 2016 opende het eerste filiaal haar deuren in Oostenrijk, en in de komende jaren komt er ook zeker een in Nederland. Hier zal Glenn dan komen te werken.

Adres:Röntgenlaan 1, 2719 DX Zoetermeer
Telefoon:+31 (0)79 362 58 22
Email:ashley@romex-investments.com
Website:https://www.romex-investments.nl
Verhuur website:https://www.romex-restate.nl
Facebook:https://www.facebook.com/RomexInvestments/
Instagram:https://www.instagram.com/romexinvestments/