• Menu
  • Menu

Skiinformatie.nl

Als partner van RTL Ski & More ondersteunt Skiinformatie het programma.

De contentcreators van Skiinformatie.nl schrijven dagelijks over het wintersportnieuws en leveren je gedegen informatie voor je wintersportvakantie. Zelf zijn ze ook veel in de sneeuw te vinden voor livereportages en videoproducties. Het redactieteam van Skiinformatie is eveneens verantwoordelijk voor de platformen Snowplaza, 24 UUR IN, Indebergen en nog enkele andere platformen. Je kunt wel stellen dat ze zich thuisvoelen in de bergen, zowel ‘s zomers als ‘s winters.


Het laatste wintersportnieuws

Skiinformatie.nl levert al sinds jaar en dag het laatste wintersportnieuws, elke dag weer. Of het nu gaat om nieuwe skiliften en pistes, skigebieden die te koop staan, foto-updates vanuit de Alpen, de beste aanbiedingen naar de sneeuw, vacatures in de wintersportwereld of informatie over het vignet Oostenrijk, je leest het er.


24 UUR IN

Webserie

Naast wintersportnieuws en -informatie brengt het team van Skiinformatie ook informatie in de vorm van video. In de webserie 24 UUR IN bezoekt het team zowel ‘s zomers als ‘s winters bergregio’s. In korte afleveringen van 10-15 minuten laten ze zien wat je gedaan moet hebben in de regio. In deze afleveringen is de presentator of presentatrice slechts 24 uur in een regio en daarom worden enkel de echte highlights gedaan.

Magazine

Vanaf de winter 2018-2019 maakt ons redactieteam ook het 24 UUR IN Magazine. Dat wordt in een oplage van 80.000 stuks twee keer per jaar uitgegeven. We inspireren wintersporters en bergliefhebbers met onze zomer- en wintereditie.


Snowplaza

Informatie over skigebieden, pistekilometers, pistekaarten, wintersportdorpen en nog veel meer vind je op de website Snowplaza.nl. Onze redacteurs zorgen altijd voor up-to-date informatie en nemen je ook regelmatig live mee de sneeuw in. Dat doen ze niet alleen voor de Nederlandse markt, maar ook voor de Duitse, Engelse en Franse markt op onze anderstalige websites.


Indebergen

Voor de zomerse bergliefhebbers bieden we informatie over de bergen in de zomer. Van basisinformatie over bestemmingen tot de leukste activiteiten, we hebben het voor je. En ook in de zomer zijn we regelmatig live op pad.


Marketing voor bergregio’s

Wellicht ook leuk om te weten: als bedrijf zijn we niet alleen contentproducent, maar ook mediabureau. Voor onze klanten, bergregio’s, leveren we verschillende diensten waarmee we ze ontzorgen. Een van de voorbeelden is de Zillertal Arena. Voor hen produceren we het hele jaar door video- en fotocontent voor hun social media kanalen, zetten we social media advertenties in op de Nederlandse markt en doen we daarnaast out-of-home reclame.


AdresVeerdijk 40f, 1016 DS Wormer
Telefoonnummer+31 6 51 67 69 48
E-mailinfo@skiinformatie.nl