• Menu
  • Menu

Skiinformatie.nl

Als partner van RTL Ski en More draagt Skiinformatie zorg voor de online kanalen van het tv programma. Dat wil zeggen dat de redactie van de skiwebsite ook deze website in beheer heeft en de social media kanalen van Ski en More beheert. Misschien herken je zelf de S in het logo van Ski en More wel ergens van. Die komt namelijk uit het logo van Skiinformatie.

De contentcreators van Skiinformatie.nl schrijven dagelijks over het wintersportnieuws en leveren je gedegen informatie voor je wintersportvakantie. Zelf zijn ze ook veel in de sneeuw te vinden voor livereportages en videoproducties. Het redactieteam van Skiinformatie is eveneens verantwoordelijk voor de platformen Snowplaza, 24 UUR IN, Indebergen en nog enkele andere platformen. Je kunt wel stellen dat ze zich thuisvoelen in de bergen, zowel ’s zomers als ’s winters.


Het laatste wintersportnieuws

Skiinformatie.nl levert al sinds jaar en dag het laatste wintersportnieuws, elke dag weer. Of het nu gaat om nieuwe skiliften en pistes, skigebieden die te koop staan, foto-updates vanuit de Alpen, de beste aanbiedingen naar de sneeuw, vacatures in de wintersportwereld of informatie over het vignet Oostenrijk, je leest het er.


24 UUR IN

Webserie

Naast wintersportnieuws en -informatie brengt het team van Skiinformatie ook informatie in de vorm van video. In de webserie 24 UUR IN bezoekt het team zowel ’s zomers als ’s winters bergregio’s. In korte afleveringen van 10-15 minuten laten ze zien wat je gedaan moet hebben in de regio. In deze afleveringen is de presentator of presentatrice slechts 24 uur in een regio en daarom worden enkel de echte highlights gedaan.

Magazine

Vanaf de winter 2018-2019 maakt ons redactieteam ook het 24 UUR IN Magazine. Dat wordt in een oplage van 80.000 stuks twee keer per jaar uitgegeven. We inspireren wintersporters en bergliefhebbers met onze zomer- en wintereditie.


Snowplaza

Informatie over skigebieden, pistekilometers, pistekaarten, wintersportdorpen en nog veel meer vind je op de website Snowplaza.nl. Onze redacteurs zorgen altijd voor up-to-date informatie en nemen je ook regelmatig live mee de sneeuw in. Dat doen ze niet alleen voor de Nederlandse markt, maar ook voor de Duitse, Engelse en Franse markt op onze anderstalige websites.


Indebergen

Voor de zomerse bergliefhebbers bieden we informatie over de bergen in de zomer. Van basisinformatie over bestemmingen tot de leukste activiteiten, we hebben het voor je. En ook in de zomer zijn we regelmatig live op pad. Bekijk hieronder een van onze live uitzendingen.

LIVE vanuit Saalbach Hinterglemm: kijk mee, reageer en win! We laten je zien hoe het hier nu is en welke activiteiten we de afgelopen dagen hebben gedaan. ⛰💚🚶‍♀🚵‍♂

LIVE vanuit Saalbach Hinterglemm: kijk mee, reageer en win! We laten je zien hoe het hier nu is en welke activiteiten we de afgelopen dagen hebben gedaan. ⛰💚🚶‍♀🚵‍♂

Geplaatst door Indebergen op Vrijdag 12 juli 2019

Marketing voor bergregio’s

Wellicht ook leuk om te weten: als bedrijf zijn we niet alleen contentproducent, maar ook mediabureau. Voor onze klanten, bergregio’s, leveren we verschillende diensten waarmee we ze ontzorgen. Een van de voorbeelden is de Zillertal Arena. Voor hen produceren we het hele jaar door video- en fotocontent voor hun social media kanalen, zetten we social media advertenties in op de Nederlandse markt en doen we daarnaast out-of-home reclame.


AdresKeizersgracht 203, 1016 DS Amsterdam
Telefoonnummer+31 6 51 67 69 48
E-mailinfo@skiinformatie.nl