• Menu
  • Menu

Tieleman Keukens, een hecht familiebedrijf gevestigd in Middelharnis op Goeree-Overflakkee, is al jaren een trotse partner van het tv-programma Ski & More. Tieleman Keukens, bekend om zijn prachtige, superdeluxe keukens voorzien van de modernste apparatuur levert & monteert keukens door heel Nederland en ver daarbuiten.

Tieleman is pas tevreden als u 100% tevreden bent!

Tieleman Keukens gaat voor 100% klanttevredenheid, dat is de basis in het doen en denken van alle medewerkers. Al meer dan 55 jaar wordt de reputatie van leverancier van kwaliteitskeukens waargemaakt. In een markt waar iedereen de verhalen wel kent over wat er allemaal mis kan gaan met een keuken, vormt Tieleman Keukens de positieve uitzondering. U kunt erop vertrouwen dat Tieleman Keukens er alles aan doet deze eervolle positie te handhaven.

”Het kopen van een keuken moet een feest zijn!” 

Karin, Jan, Peter en Martin Tieleman

55 jaar ervaring in kwaliteit en service!

Tieleman Keukens is een bedrijf dat al ruim 55 jaar ervaring heeft op het gebied van kwaliteitskeukens. Specialistische kennis, kwalitatief hoogwaardige producten en een eigen montagedienst vormen een totaalpakket dat tegemoet komt aan de hoogste eisen van de klant. Naast de particuliere markt worden ook veel aannemers en projectontwikkelaars tot de klantenkring gerekend.

Tevreden klanten waarderen Tieleman Keukens met een 8.9

De mooiste keukenshowroom van Nederland!

In de unieke showroom van Tieleman Keukens te Middelharnis vindt u meer dan 70 complete keukens in diverse uitvoeringen en opstellingen. Van eenvoudig, functioneel tot zeer luxueus. Van klassiek tot ultramodern. De showroom, op het kookeiland van Nederland, biedt nog veel meer: een professionele lunchroom met binnentuin, de LivingWall 3D keukenpresentatie op scherm van 3 bij 4 (uniek in Nederland), een kinderbioscoop, een playstationcentre, een Miele Experience Centre, twee enorme ruimtes met grepen, bladen, fronten. Kortom een ultieme keukenbeleving in een geheel vrijblijvende, klantvriendelijke en unieke omgeving.

Loop virtueel door de showroom van Tieleman Keukens

Wil je eens kijken hoe de showroom eruitziet? Dat kan ook virtueel!

Ook voor keukens in het buitenland

Niet alleen in Nederland worden de keukens gemonteerd en geleverd, dat gebeurt ook in het buitenland in samenwerking met onder andere Romex Investments. In RTL Ski & More nemen de presentatoren ook een letterlijk kijkje in een keuken in het buitenland.

Meer weten over Tieleman Keukens? Bezoek dan de website.

AdresKorendreef 15
3241 AS Middelharnis
Telefoon0187 602 555
E-mailinfo@tieleman.nl
Websitewww.tielemankeukens.nl