• Menu
  • Menu

Presentatoren

Het is alweer het zesde seizoen van Ski&More dat ook dit jaar wordt gepresenteerd door Annika Pietersma & Sander Janson.

Sander & Annika ontdekken op enthousiaste wijze de meest populaire wintersportgebieden van Oostenrijk en geven aan wat je als wintersporter per gebied gedaan en gezien moet hebben.

Verder zien we Sander & Annika een bezoek brengen aan de Wintersport Kick Off in Solden waar alle merken het allernieuwste materiaal presenteren, zodat jij als beginnende of ervaren wintersporter de ideale start krijgt van je wintersportseizoen omdat je dagenlang kunt testen en zelf kunt ervaren welke ski’s, skischoenen, helmen & goggles jou het ultieme wintersport gevoel geven.

Sander Janson

Sander Janson is een doorgewinterde presentator, bekend van zomerreisprogramma’s en ruim 10 jaar ervaring met wintersportprogramma’s. Ook dit jaar vormt hij samen met Annika  Pietersma, het presentatieduo van Ski&More.

https://www.instagram.com/sanderjanson.official/


Annika Pietersma

Annika Pietersma is inmiddels al voor het vierde seizoen betrokken bij Ski&More. Als ervaren skilerares is voor haar geen berg te hoog of afdaling te steil.  Ze vond het heel gezellig met Sander! ‘Qua presentatie kan ik nog iets leren van Sander, en qua skiën kan ik hem misschien nog wat bijbrengen, haha, we zijn de ideale combinatie!’

https://www.instagram.com/annikapietersma/