• Menu
  • Menu

Presentatoren

Ook in het nieuwe seizoen zijn onze presentatoren weer van de partij. Annika Pietersma en Jorn van Vrijaldenhoven zullen het nieuwe seizoen van Ski & More presenteren en uiteraard jullie voorzien van hele leuke afleveringen. We zullen je even kort voorstellen aan de twee skifanaten die vanaf oktober 2019 elke zondag om 17.00 uur te zien zijn in het nieuwste wintersportprogramma.


Annika Pietersma

Annika is dit jaar voor de tweede keer te zien in het leukste tv programma over wintersport. Vorig jaar presenteerde zij het programma onder de naam Off Piste en dit jaar is zij ook weer bij Ski en More. Naast het presenteren is zij docent Sport en Bewegen. Dat ze goed kan skiën is niet zo gek, want ze is gediplomeerd skilerares.

https://www.instagram.com/annikapietersma/


Jorn van Vrijaldenhoven

De tweede van de presentatoren is Jorn van Vrijaldenhoven. Voor Jorn is Ski en More zijn presenteerdebuut op wintersportgebied. Hij is fervent wintersporter en dat straalt ervanaf in de afleveringen. Hij won het eerste seizoen van de presentatietalentenjacht Screentest en is zodoende in aanmerking gekomen voor dit mooie programma.

https://www.instagram.com/jorntomas/