• Menu
  • Menu

Aflevering 1: Westendorf

In Westendorf & Niederau verkennen Sander & Annike het prachtige skigebied Skiwelt Wilder Kaiser Brixental. Dit zeer uitgestrekte skigebied is bij veel wintersporters populair vanwege de goede verbinding, ontspannen sfeer en staat bekend als een zeer kindvriendelijke omgeving. In SkiWelt Wilder Kaiser vind je 284 km aan pistes, 90 liften én 80 hutten. Er zijn relatief wat minder zwarte pistes (20 km), waardoor het gebied bij uitstek geschikt is voor de nog niet super ervaren wintersporter.

Sander & Annika verblijven in Westendorf in het prachtige Romex Residenz Drachenstein, vlakbij het superluxe Romex Residenz Illyrica Tirol.

Ze komen aan in de Citroën C5 Aircross SUV met Advanced Comfort Seats. De Advanced Comfort Seats zijn op innovatieve wijze vervaardigd met een structuur die bestaat uit schuimmateriaal, met een hoge dichtheid in de kern, en een extra laag getextureerd schuimmateriaal aan het oppervlak, waardoor ze een zacht comfort en een optimale steun bieden.

Alle informatie over Romex appartementen in Oostenrijk vind je hier:

Ze maken gebruik van de handige tassen van Car-Bags.com. deze tassen worden op maat gemaakt en zorgt ervoor dat je zorgeloos je spullen in je auto krijgt. Dit maakt reizen niet alleen gemakkelijker maar ook veiliger!

MILIEUVRIENDELIJK

Skiwelt Wilderkaiser Brixental & Westendorf voeren al jaren campagne voor duurzaamheid & milieuvriendelijk reisgedrag. Sander ontdekt in deze aflevering hoeveel ze in dit gebied doen op ecologisch aspect. Diverse skiliften draaien al jaren volledig op zonne-energie en de allernieuwste gondels zijn van allerlei moderne snufjes voorzien én lopen op waterstroom

KINDVRIENDELIJK

Annika laat in deze aflevering zien welke prachtige afdalingen je in dit uitgestrekte skigebied kan maken en welke dingen er in dit gebied allemaal te doen zijn voor kinderen. 

Annika & Sander dragen in deze aflevering stoere ski-outfits van het populaire merk SuperDry, kleurrijke accessoires van Barts & heerlijk warme handschoenen van Reusch.

Sander draagt tijdens het skiën een stoere helm van Sinner en Annika heeft gekozen voor een mooie witte Helm + Goggle van Smith.

Voor informatie over al deze outfits, ski’s, helmen, goggles, accessoires & expert tips klik hier:

In het compleet verbouwde Romex Residenz Illyrica Tirol genieten Sander & Annika van alle wellness & sauna faciliteiten. Hier kan je lekker genieten na een lange dag skiën. In het appartement hebben ze een eigen luxe Tieleman keuken waar je met gemak voor het hele gezin een maaltijd, lunch of ontbijt klaar maakt. Met daarbij een super grote tafel waaraan je met 10 personen zou kunnen eten.

Alle informatie over deze luxe keukens van Tieleman vind je hier..