• Menu
  • Menu

Aflevering 3: Saalbach Hinterglemm Fieberbrunn Leogang

Na een heerlijk relaxt verblijf in het fraai gelegen Gerlos Alpine Estate gaan Annika en Sander
vandaag het hoog gelegen Saalbach-Hinterglemm Leogang, Fieberbrunn verkennen.

Alle informatie over Romex appartementen in Oostenrijk vind je hier:

Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn staat bekend om de talloze, ongerepte, bijna eindeloze pistes, met sneeuw bedekte hellingen en een fascinerend, panoramisch landschap.
Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn biedt skiplezier van het hoogste niveau en is met 270 kilometer aan pistes één van de grootste & mooiste skigebieden in Oostenrijk

Sander & Annika hebben geluk! Ze worden vandaag getrakteerd op Kaiserwetter; het perfecte weer om het skigebied goed te ontdekken en uitdagende lange ski afdalingen te maken.

Sander besluit naar Fieberbrunn te gaan, een walhalla voor freeriders & avonturiers die meer willen zien dan de bekende pistes. Onder begeleiding van Hans, een lokale zeer ervaren, freeride gids, ontdekt hij de kick van het skiën door de verse poedersneeuw en de prachtige avontuurlijke omgeving.

Annika ontdekt dat je ook rondom Saalbach heel veel bijzondere afdalingen kunt maken.

Sander & Annika dragen comfortabele fuseknit baselayers van Craft en mooie zeer technische outfits van Peak Performance. Een merk dat zijn sporen inmiddels ruimschoots heeft verdiend en bekend staat om de technische, hoogwaardige materialen in combinatie met sublieme details & afwerking.

Sander & Annika skiën beide op de allernieuwste ski’s & skischoenen van Head, dragen helmen & goggles van Smith & heerlijke warme handschoenen van Reusch.

Informatie over de base layers, de ski-outfits, ski’s, helmen, goggles & accessoires vind je hier: