• Menu
  • Menu

Aflevering 4: Kaprun

In deze 4e aflevering van Ski & More verkennen Sander en Annika het leuke, zeer gevarieerde skigebied Zell am See – Kaprun waar je tijdens heel veel lange afdalingen omringd bent door bomen.

Kaprun ligt maar op 768 meter hoogte maar vormt samen met Zell am See het populaire skigebied Zell am See-Kaprun met maar liefst meer dan 135 kilometers aan gevarieerde pistes.

Als er voldoende sneeuw is gevallen kun je skiën op de Maiskogel (1.675 m) en op de Schmittenhöhe (2.000 m). Daarnaast kun je rechtstreeks vanuit het centrum van Kaprun de Kitzsteinhorn gletsjer op. Hierdoor is het gebied uitzonderlijk sneeuwzeker en kun je al vroeg in het seizoen je eerste sporen zetten tot maar liefst 3.029 meter hoogte.

Sinds de komst van de nieuwe zellamseeexpres is ook een uitstapje naar het Skicircus mogelijk!

In Kaprun verblijven Sander & Annika in het prachtige, luxe Romex Kaprun Glacier Estate.

Alle informatie over dit fraaie Kaprun Glacier Estate of andere Romex appartementen vind je hier:

In Kaprun wordt Sander door een local uitgedaagd om de Black Mamba op een snowboard af te gaan en dat is gezien de weersomstandigheden een flinke uitdaging. Annika waagt zich daar niet aan, maar gaat na het skigebied te hebben verkend wel naar een toffe, supersnelle rodelbaan. 

Alle informatie over de O’Neill outfits, Smith helmen & goggels, Reusch handschoenen & Ski’s & Snowboards vind je hier:

Koude handen, voeten of een koude rug zijn één van de grootste  nadelen van de wintersport. Maar voor een mooie sneeuwlaag hebben we die kou nou eenmaal nodig! Ondanks het opbouwen van verschillende laagjes in je outfit blijven wintersporters met een mindere doorbloeding toch last houden van koude ledematen. In deze aflevering laten de experts zien dat hier gelukkig een oplossing voor is.

Met Therm-ic verwarmbare skischoenen, sokken, handschoenen óf een volledig verwarmbaar vest hoef jij het namelijk nooit meer koud te hebben. De artikelen van Therm-ic werken op batterijen om kou & nattigheid te kunnen weerstaan. De warmte-elementen zijn heel gemakkelijk in te stellen met behulp van een applicatie op je telefoon. Meer informatie over de producten van Therm-Ic vind je hier: