• Menu
  • Menu

RTL Ski & More

Ski&More, is sinds zaterdag 07 november elke week te zien bij RTL4 met wintersportliefhebbers Annika Pietersma & Sander Janson! Als presentator van populaire zomer & wintersport programma’s is Sander Janson voor velen een goede bekende!

Samen met Annika Pietersma bezoekt Sander Janson de leukste, grootste wintersportgebieden in de Alpen. Zij ontdekken waar je als skiër geweest moet zijn en wat je in een bepaald skigebied verder gezien of gedaan moet hebben. Op bijzondere plekken plaatsen zij de Ski & More markers, zodat mensen thuis ze gemakkelijk kunnen terugvinden.

Sander & Annika nemen je in Ski & More ook mee naar de allermooiste appartementen van Romex waar ze uitgebreid genieten van alle luxe & wellness en kokkerellen in de superdeluxe keukens van Tielemans. ‘On the road’ op weg naar nieuwe skigebieden geven ze uitleg over de handige, compleet op maat gemaakte CarBags en de allernieuwste (wintersport) features van Citroen.

De comfortabele, trendy Ski outfits die de presentatoren dragen zijn met zorg door DAKA Sport samengesteld. Daarbij zien we Sander & Annika skiën – snowboarden in de allernieuwste outfits van SuperDry, Helly Hansen, Luhta, Peak Performance, O’Neill, Fire&ice, Nikki, Tenson & Brunotti.

Experts leggen uit waarom zij voor deze outfits hebben gekozen en waar je op moet letten bij het kiezen van nieuwe Ski’s, Snowboards & Goggles, Ook krijg je als kijker handige tips over zelf slijpen & waxen en wat je moet doen om skileraar te worden.

Nieuw dit jaar is de super spannende DAKA challenge die door onze razende reporter Thijs van Os wordt gepresenteerd. Daarbij zien we Peer Aldenkamp het wekelijks in een andere wintersport battle zoals de parallel slalom, buckelpiste, freestyle maar ook op het onderdeel formatie skiën opnemen tegen Thomas Hemelaar om te kijken wie zich dit jaar de meest allround wintersporter mag noemen.

Presentatoren Ski & More

Ski & More wordt gepresenteerd door Annika Pietersma en onze nieuwe presentator Sander Janson! Zij nemen je op ski’s en snowboards mee naar de mooiste pistes en laten zien wat er in die gebieden nog meer te doen is naast wintersport.

RTL4 Ski & More 2020-2021

In RTL4 Ski & More, dat dit seizoen voor de 2e keer wordt uitgezonden met de huidige naam en huisstijl, zien we Sander & Annika met veel enthousiasme genieten van uitdagende zwarte afdalingen, zoals de Black Mamba in Kaprun, hun snelheden checken op speciale speedcheck points en ontdekken hoe zwaar langlaufen is.

De ervaren, sportieve wintersporter wordt getrakteerd op beelden van toffe, uitdagende rode & zwarte pistes en beginners kunnen zien in welke gebieden je moet zijn om heel veel mooie, veilige blauwe & rode afdalingen te kunnen doen.

Onderweg in de auto geven Sander & Annika updates over de allernieuwste innovaties die je wintersportreis een stuk comfortabeler maken, hoe handig het is als je koffers op maat zijn gemaakt en welke nieuwe wintersport outfits en trends er komend seizoen zijn.

Na een dag intensief skiën zien Sander & Annika vervolgens genieten van alle comfort van de Romex appartementen zoals de ingebouwde sauna’s & van alle gemakken van de luxe apparatuur ingebouwde keukens om thuis een heerlijke maaltijd te bereiden.

Nieuw dit jaar zijn de speciale kijkersvragen waarbij experts antwoorden geven op vragen waar we allemaal wel eens mee stoeien, zoals wat je kan doen tegen koude handen & voeten, welke opties er zijn qua Ski goggles voor mensen die een bril dragen, waar je zelf de allernieuwste ski’s kan testen en hoe zit het nu precies zit met die laagjes.

Ook laten we zien dat er speciale Buffs zijn met ingebouwde filters die tevens heel handig zijn als nekwarmer en waarom professioneel slijpen & waxen met infrarood je helpt met het neerzetten van een supersnelle tijd.

Dus wil jij ook alles weten over de wintersport en de nieuwste trends & tips krijgen over de perfecte outfits en gear? Kijk dan komend seizoen iedere week naar RTL4 Ski&More!

Afleveringen

  • Aflevering 1: Westendorf
  • Aflevering 2: Gerlos + Koningsleiten
  • Aflevering 3: Saalbach Hinterglemm
  • Aflevering 4: Kaprun – Mayerhofen
  • Aflevering 5: Zell am See
  • Aflevering 6: Kitzbuhler Alpen
  • Aflevering 7: Kirchberg
  • Aflevering 8: Best Off

Wanneer op tv?

Je ziet de uitzendingen van Ski & More vanaf zaterdag 7 november 2020 wekelijks op RTL4 rond de klok van op 16.00 uur op TV. Voor regelmatige updates & acties check onze facebookpagina www.facebook.com/skienmore


Partners

RTL Ski & More wordt mede mogelijk gemaakt door: Romex Investments, DAKA, Car-Bags.com, Tieleman Keukens, Citroën en Skiinformatie.nl.


Adres I Care Producties (ICP)Overschiestraat 176, 1062 XK
Telefoon:+31(0) 20 – 493 94 95 of +31 (0)6 52 88 57 57
Website:https://www.icp.nl
Facebook:https://facebook.com/skienmore
Instagram:https://www.instagram.com/skienmore